rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 253/1

Márk László - Showreel 2017

Telik az idő, termelődnek ki a jobbnál jobb szakemberek a tehetséges felhasználókból gyakorlatilag a szemünk előtt. Márk László 2006-ban nyerte meg az ArtistPub második nagy 3D Contest-jét, most pedig fantasztikus trail-ét nézzük ill. osztjuk meg inspirációként mint Enviroment TD (többek között a Rising Sun Pictures-nél és az MPC-nél). Gratulálunk!


tomket7 - Oroszlán

Török Tamás alias tomket7 5 év "hallgatás" után egy fantasztikus CG oroszlán render-rel tért vissza az oldalra. Nem egy megszokott CG téma, ráadásul messze nem a legkönnyebb! Ráadásul mindezt az ingyenes Blender-ben készítette ami további erős tapsolási ingert ébreszt bennünk. Nézzétek meg a teljes kép mellett a további making of shotokat és persze kérdezni is szabad és érdemes az alkotótól a project topic-jában!


Johnnyman - fényes bogár

Johnnyman, alias Császár János még áprilisban tanulásként elkezdte egy bogár kitinpáncéljának shaderét elkészíteni, de végül továbbvitte a projektet és befejezte komplett jelenetként. Az ArtistPub-on keresztül is kapott tippeket és tanácsokat és a sok munka végre meghozta a gyümölcsét, a kép fel is került a CGSociety FB oldalára (na meg ide hozzánk is :-)).


Wuk - Kotyogoo

Winkler Viktor, alias Wuk belefogott egy szimpla, mindenki által jól ismert kotyogó élethű lemodellezésébe 1 éve... íme a végeredmény. Mit ne mondjunk, mi a helyében azonnal neveznénk a következő Autodesk Fake or Photo versenyre! Készítési részletek, detail render-ek a project topic-jában , + persze érdemes kérdezni is Tőle!


Vakondok 4 - Végigjátszás

Végre elérhető és megtekinthető online a teljes 4. Vakondok ami a magyar játékfejlesztés hőskorát mutatja be igen szórakoztató módon 1,5 órában. Bővebben a projektről a hivatalos oldalon a többek között hasonló filmen már a demoscene-t is bemutató (ugyancsak erősen ajánlott tartalom) Vakondok sztoriról pedig ebben a cikkben illetve az oldalukon. Höbörögni Nálunk a témában Általánosan a magyar játékfejlesztésről topic-unkat ajánljuk!


Magpies - Jay House

Magpies (Csányi László) jó ideje tölt már fel szép építészeti rendereket hozzánk. Mostani projektje portfólió bővítés céljából készült, javasoljuk nézzetek rá és véleményezzétek!


sadypisten - portable house

Sady István igen minőségi építészeti látványterveket (is) szokott gyártani amire szép és érdekes példa ez a "hordozható" ház koncepció. Egy halom szögből meg is mutatja, nekünk a belső képek tetszettek igazán. Ti mit gondoltok?


Gyermán Tamás - Apple WWDC 2017 képek

Újabb nagy gratuláció Gyermán Tamásnak (Morci) aki nemrég az ILM-nél helyezkedett el, és minderre rá most a Maxon/Apple választja ki, hogy használhassa a képeit (lásd a belinkelt új iMac bemutató videó). Talán nem véletlen hogy annyi évig folyamatosan szerepelt a munkáival Nálunk is a képes hírek között, eszméletlen a minőség és részletgazdagság amivel dolgozik már hosszú évek óta. Itt van pl. a 2009-ben indított Űrjárművek topic-ja, érdemes átlapozni!


Oldalak: 253/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra