rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 254/1

Cordero - Bunny girl

Cordero, azaz Bencz Miki bármit tölt fel itt landol, annyira jók a rajzfilmszerű textúrái. Most Sárffi Tamás karakter modellezővel együttműködve készítette el egy pá éves concept rajz térbeli verzióját, klikk a részletekért!


GKadas - Budapark látványtervek

Valószínűleg már sokan hallotatok a Kopaszi Gátnál épülő, igen modernre megálmodott leendő MOL székházról. Az igazán fantasztikusra sikerült látványtervekből pár felkerült most az ArtistPub-ra is a Londonban dolgozó magyar készítő, Kádas Géza által aki a készítéssel kapcsolatban pár háttérinformációt is megosztott.


sadypisten - Chill terrace

sadypisten régóta halogatott képét fejezte be, ami egy nagyon kellemes, lazulós helyet mutat be 3D-ben mind nappali, mind éjszakai fényviszonyok között. Mit szóltok hozzá?


Tamás - city night

Tamás hangulatos képét az egyik húzós munkanapja utáni hazaútja ihlette, látva ahogy a nyári eső felfrissíti az estét. Érdemes megnézni nagyban és persze reagálni, kérdezni szabad!


darklight - western karakterek

Hartmann Krisztián (alias darklight) ZBursh-ban készített gyönyörűen kivitelezett western stílusú karaktereket amik egy - valódi - társasjáték figurái lesznek majd 3D nyomtatás után. Bővebb infók és sok kép darklight topic-ában!


Puppetworks 2017-es reel

Kis országunk számos magyar tehetséggel és fantasztikus minőségű munkákat előállító stúdióval büszkélkedhet, szép példa erre a Puppetworks ez évi reel-je; egy kis "szemcukorka" a munkáikból.


Hum35 - Car Render Challenge 2017

Mivel tudjuk, hogy imádtok autókat renderelni (számos példa volt már ezekre itt a képes hírek között ajánlva) ezért most itt a lehetőség, hogy nyerjetek is vele jó sok díjat: nevezzetek a negyedik Car Render Challenge-re! Részletek a web oldalon, inspirációként pedig érdemes megnézni a korábbi nyerteseket is. Gabee múlt évben pl. nevezett ezzel a posztapokaliptikus Mustang rendőrautóval.


Aldaryn - Nehéz bútorok

Aldary adminunk (Lipka József) mostanában elég ritkán ad magáról hírt, de akkor mindig garantáltan valami ütőssel rukkol elő. Appelshoffer Martinnal együtt egy nagyobb bútorgyártó katalógusához készítettek 3ds max és corona render segítségével egy jó adag classic bútoros interior képet, de milyeneket! Fantasztikus részletek, művészi kidolgozás, irány a topic a képekért!


Oldalak: 254/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra