rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 251/1

Cordero - spacegirl és pikeman

Bencz Miki, alias Cordero az a típus, aki amit feltölt azonnal itt landol - nem véletlen. Fantasztikusan tud olyan 3D modelleket csinálni amit nem hisz el az ember, hogy 3D-k amíg térben meg nem forgatja. Most is így van, a Spacegirl-t Sárffi Tamással együtt készítette, a Pikeman pedig saját cucc. Mindkettő artstation-os valódi 2D concept-eken alapul, mindkettőről vannak folyamat képek is a megadott linkeken.


Vizuális Műhely 2017

A Leonardo SNS, az Autodesk és a Chaosgroup május 25.-én rendezi meg az ez évi Vizuális Műhely összejövetelt. A legfrissebb szoftververziók (3ds Max, Maya, Flame, Arnold, Shotgun, Stringray, V-ray) mellett a hazai stúdiók is megvillantják egy-egy izgalmas projektjüket. A belépés ingyenes, de szokás szerint előzetes regisztrációhoz kötött.


Brick Building Destruction

Egy immár biztos, Facebook oldalunkon egyszerűen imádjátok a feltöltött fizikai szimulációs videókat. A német Lennard Schmidt elég jól tolja ezeket, érdemes ránézni vimeo oldalára, a legutóbbi pedig különösen részletes és ügyes darab egy téglaépület romba döntéséről.


SIGGRAPH 2017: Technical Papers Preview Trailer

Itt az immár szokásos tech papers előzetese a nyáron Los Angelesben megrendezésre kerülő Siggraph-ról tömve rendkívül látványos fejlesztésekkel, szimulációkkal.


3D modellezési gyakorlat 13: Tank Bot

50. heti skiccünk témáját az alternatív valóság doberdói harcmezején feltűnő Tank Bot-ot hardsurface modellezési gyakorlatban visszük tovább, a feladat pontos részleteiért és a kiindulási képekért irány a gyakorlat topic-ja!


Main Road Post - Attraction VFX breakdown

Az elmúlt napok legnépszerűbb FB megosztása a Main Road Post moszkvai VFX studió rendkívül látványos összeállítása volt az Attraction című filmen való munkájukról. Lehet hogy a szívünkhöz közelebb áll a procedurálisan létrehozott panelházsorok közé bezúzó UFO, mint pl. a New York-ot sokadszor összedöntő bármi más :-) Tény, hogy nagyon szép és hatalmas mennyiségű bevitt munka látható a 9 perces anyagban, az oroszok látványban bizony már fel vannak nőve hollywoodi szintre.


illusionist - Zombie

Illusionist elővette egy korábbi zombi anatomiás projektjét és újra renderelte Keyshot segítségével. A végeredmény: ZBrushCentral-on és most nálunk is főoldali kiemelés :-) A meglehetősen, mondhatni már ijesztően realisztikus és naturalisztikus figura végül játék karakter lett.


sadypisten - Kopaszi

sadypisten felhasználónk egy, a Budapestiek által nagy valószínűséggel jól ismert helyszínt modellezett le, mégpedig a Kopaszi gát egy igen jellemző részletét, épületét. Igazán kellemes és hangulatos jelenet lett, érdemes ránéznetek mindenképp!


Oldalak: 251/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra