rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 257/1

Vizuális Műhely 2018

A Leonardo SNS, az Autodesk és a Future Group május 24.-én 10-16h között rendezi meg a Vizuális Műhely 2018 rendezvényt a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 5. termében. A legfrissebb szoftververziók (3ds Max, Maya, Flame, Arnold) mellett a legigényesebb hazai produkciókat (Post Edison, Gyár, Digic Pictures) is megismerheted, illetve találkozhatsz a szakma többi tagjával. Részletekért és az ingyenes regisztrációhoz katt ide!


Gaborca - Digikult interjú

Nagyon jó és átfogó interjú készült - végre - Marinov Gáborral (alias Gaborca) akivel szerencsére már több ArtistPub találkozón is összefuthattatok korábban. Nem véletlen, hisz Gaborca a magyar 3D grafikai "szcéna" meghatározó alakja a 90-es évektől. Többek között a GURU magazin és a Digic Pictures egyik alapító tagja, a Puppetworks technológiai vezetője, akinek gyakorlatilag eddigi teljes szakmai életútját összefoglalja a cikk. Érdekes és tanulságos olvasmány az elmúlt majd 30 év felölelésével, a mikroszámítógépektől az AI-ig.


Magpies - új interior képek

Csányi László (Magpies) Munkáim topic-ja viszonylag ritkán frissül, akkor azonban általában elég minőségi alkotásokkal, különösen építészet, interior témában. Most egy héten belül két fotó alapján készített képpel is jelentkezett, konyha-étkező és fürdőszoba modern, minimalista stílusban, nézzétek meg őket !


illusionist - Soft Smiling Lady

illusionist, avagy Kollár Andor múlt év tavaszán feltöltött fantasztikus jelenetében (Fragonard a Hinta című festményének 3D adaptációja) szereplő hölgy karakter arcát fejlesztette most erősen tovább. Hogy pontosan hogyan, és mik a további képek, azt érdemes elolvasni ill. megnézni Sketchbook című topic-jában!


Johnnyman - 3-as metró

Császár János (Johnnyman) szórakozásból és gyakorlásképp ismét valami jól ismert témához nyúlt, most a szocreál autó helyett itt a szocreálból megmaradt tömegközlekedési eszköz, a régi hármas metrószerelvény belseje szépen lemodellezve ahogy azt kell 3D-ben. Reméljük lesz folytatása, és többeket inspirál még esetleg hasonló, "utcán heverő" mégsem gyakori témák választására.


Sanya2007 - McLaren MCL33

Sanya2007-től megszokhattuk már immár zsinórban érkező szuper magas minőségű jármű rendereket. Most még tovább feszegeti a határt az idei, alig egy hónapja bemutatott McLaren Formula 1 MCL33 elkészítésével. További képekért, wire-ért és persze észrevételek, kérdések témájában irány a topic!


tomket7 - B-24 Liberator

Török Tamás (tomket7) az ingyenes Blenderben (!) modellezte ezt a gyönyörű II. Világháborús bombázós jelenetet. Ráadásképp készített egy videót a kompozitálásról is, de a készítés részleteiért és a nagyfelbontású képért (+ kérdések és véleménnyezés persze) irány a topic!


Erik - Ford v3000S/SSM 1942-44

Cseplye Erik elég jól belejött a "régi vasak" modellezésébe, március elején kezdte el Nálunk WIP topic-ját a témában, pár nap múlva pedig már fennt is voltak a végleges renderek az öreg Ford-ról, várva az észrevételeiteket, véleményeiteket!


Oldalak: 257/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra