rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 255/1

Bárczy Örs - Hey Deer!

Végre - témáját tekintve stílusosan az ünnepekre - megtekinthetővé vált teljes egészében Bárczy Örs (és barátai) sokszoros díjnyertes CG rövidfilmje a Hey Deer! A filmet 2014-ben kezdte el, 2015-ben indította el a film topic-ját nálunk. Van persze hivatalos weboldal is.


Car Render Challenge 2017 - a nyertesek

Hírt adtunk a versenyről, illik hírt adni az eredményhirdetésről is. Kiváltképp ha ilyen fantasztikus minőségű autó renderek érkeztek, mint ez esetben! A 146 művész munkáiból kiválasztani a legjobbakat sem lehetett épp egyszerű döntés ezek alapján az már biztos! Autós CG inspiráció céljából kötelező a megtekintés...


Johnnyman - Tank bot

Mindig nagy öröm látnunk, ha a gyakorlatainkra beküldött munkáitokat nem hagyjátok végleg abba, hanem továbbviszitek vagy visszatértek hozzájuk, hogy a végén valami sokkal jobb és komplexebb dolog jöjön ki az egészből. Császár János (Johnnyman) is így tett májusi Tank Bot 3D gyakorlatunkra beküldött modelljével feltextúrázva azt, ami máris új "mélységet" nyert ezáltal!


Sanya2007 - Marsjáró

Bagi Sándor (Sanya2007) több mint négy éve tölti fel jobbnál-jobb (hard surface) modelljeit Nohab M61 című topic-jába. Legújabb befejezett alkotása egy több, mint 1,5 éve kezdett projektje ami során a Mars mentőakció c. film járgányát készítette el és helyezte a neki megfelelő környezetbe. Nézzétek meg a képeket és a készítéssel kapcsolatosan feltöltött anyagokat, érdemes!


20 éves a Geri's Game

Hihetetlen hogy telik az idő! November 24.-én lett a PIXAR egyik legmesteribb (és legemberibb) Oscar díjas rövidfilmje 20 éves. Ebből kifolyólag interjúvolta meg a rendezőt Jan Pinkava-t a Cartoon Brew, ami egy hosszú, de nagyon érdekes cikk lett a készítésről.PIXAR topic-unk erre.


Magpies - La Luge

Le a kalappal mindenki előtt aki előveszi sok éve elkezdett projektjeit és befejezi őket. Csányi László (Magpies) is így tett ami a végeredményt elnézve igencsak megérte. Nézzétek meg a rendereket és olvassátok el mi alapján és mivel készültek ezek az igen kellemes interior shotok!


Incredibles 2 - teaser!

Igen! Az egyik legjobb / legszórakoztatóbb PIXAR filmnek laza 14 (!) év után jön a folytatása aminek nem csak mi, hanem FB bejegyzésünk alapján Ti is erősen örültök! Múltidézésnek itt az első rész topic-ja, erre meg általános PIXAR topic-unk amibe persze várjuk a reakcióitokat a bejelentés kapcsán.


GKadas - 550 Madison avenue

Kádas Géza (GKadas) feltöltötte az ikonikus New York-i 550 Madison avenue felújításához készített látványterveit, további infók a projektről - és kérdezési lehetőség - a topic-ban!


Oldalak: 255/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra