rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 256/1

Sanya2007 - McLaren MCL33

Sanya2007-től megszokhattuk már immár zsinórban érkező szuper magas minőségű jármű rendereket. Most még tovább feszegeti a határt az idei, alig egy hónapja bemutatott McLaren Formula 1 MCL33 elkészítésével. További képekért, wire-ért és persze észrevételek, kérdések témájában irány a topic!


tomket7 - B-24 Liberator

Török Tamás (tomket7) az ingyenes Blenderben (!) modellezte ezt a gyönyörű II. Világháborús bombázós jelenetet. Ráadásképp készített egy videót a kompozitálásról is, de a készítés részleteiért és a nagyfelbontású képért (+ kérdések és véleménnyezés persze) irány a topic!


Erik - Ford v3000S/SSM 1942-44

Cseplye Erik elég jól belejött a "régi vasak" modellezésébe, március elején kezdte el Nálunk WIP topic-ját a témában, pár nap múlva pedig már fennt is voltak a végleges renderek az öreg Ford-ról, várva az észrevételeiteket, véleményeiteket!


Blade Runner 2049 - VFX Oscar

Legnagyobb örömünkre a szoros mezőnyben végül a Blade Runner-nek sikerült abszolút megérdemelten elvinnie a legjobb effektekért járó arany szobrocskát mégpedig a legjobb fényképezéssel együtt. A Budapesten és Etyeken (is) forgatott filmen egyébként még a Digic Pictures is dolgozott (photoscan). Érdemes körbenézni topic-unkban, ahol összegyűjtöttük a filmmel kapcsolatos legtöbb érdekes információt, cikket, készítési videót, és persze továbbra is szívesen várjuk ide ezzel kapcsolatos véleményeiteket, kritikáitokat is.


Sadypisten - Interior

Sady István fotó referencia alapján állt neki egy szoba lemodellezésének, ami persze a végére nagyobb feladat lett, mint ahogy azt az elején gondolta. A ráfordított extra idő azonban megérte, a részletekért és a 4 képért szokás szerint klikk a felső kis képre!


Rencsényi Dávid 2018 reel

Mindig jó látni komoly minőségű magyar reel-eket is felbukkanni a videó megosztókon, az pedig külön jó, ha felteszitek az ArtistPub-ra őket, hogy még könnyebben meg tudjuk találni és osztani őket! Rencsényi Dávid látványos új reel-je mellett az oldalát is érdemes megnézni, bizony elég komoly projektekben vett részt.


Johnnyman - dacia 1310 tlx

Mindig szerettük a komplett jeleneteket, különösen ha a témájuk nem az a megszokott, "tucatrenderes". Császár János múlt évben elkezdett projektje végére ért, ami nem más, mint közelmúltunk egyik technikai "csodája", egy Dacia, mégpedig a megfelelő "élőhelyén", a panelek között ábrázolva. Ugyan admin csapatunk tudna még találni javítani valót a képen, de úgy, hogy külön még making of videó is érkezett a készítésről egyértelműen a kiemelés mellett döntöttünk.


sadypisten - A Place to Share with Her

Sady István az Evermotion The Perfect Getaway című versenyén indult ezzel a képpel. Szokás szerint nagyon erős mezőny volt, és bár helyezést most nem sikerült sajnos elérnie, nagyon érdemes megnézni alkotását és egyúttal utánaolvasni topic-jában a kép készítésének!


Oldalak: 256/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra