rssfacebook

 

 3D /  CG mozgóképen / Blade Runner 2049
C++ developert keres az Aimotive

Blade Runner 2049
   

 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  RRomeo  2016.12.20. 12:03 
SzerzőHozzászólás
RRomeo
 2017.11.25. 00:00   31. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  30. hozzászólás  
Nem, csak nem akartam én megírni az egyszemélyes élménybeszámolót.
Engem mondjuk letaglózott, nagyon tetszett. Igaz akad benne több nyitott dolog még ami miatt van egy halom YouTube videó is, ill. rejtett utalások. Nem szokványos film ez sem, az biztos. Sajnálom hogy az előző nyomdokain ment abban is hogy nem lett annyira sikeres mint lehetett volna. Azért pár Oscar-t igazán megérdemelhetne, és nem csak technikaiakra gondolok.

Tamás
 2017.11.27. 00:00   33. hozzászólás 
ProfilWeb
  31. hozzászólás  
Én is hasonló véleményen vagyok. Nagyon hiánypótló szerintem az ilyen film ma. Kár, hogy nincs meg a közönsége, pedig kifejezetten üdítő a sok szuperhősfilm között. Bevétele talán éppen nullszaltóra kijön, ami legalább nem bukás. (ha jól tudom a bevételi részét) Bár érdekes ez a dolog, én egy szombat délelőtti vetítésre mentem és tömve volt a mozi. Alig lehetett premier hétvégén jegyet kapni.
Én viszonylag későn láttam az elsőt 24 évesen, nem mondom hogy nem éreztem lassúnak néha, viszont nagyon elragadó volt összességében. Meg talán fogékonyság kérdése is ez a dolog.
Nagyon vártam a folytatást, pláne a Fogságban, Sicario, Érkezés fényében. Szerintem sokkal-sokkal emészthetőbb és "néző barátabb" lett mint az első része. Érdekes dolgokat feszegetett, kicsit a Westworld jutott az eszembe néha. A hossza se volt feltűnő, tekintve a csavarokat és a hozzá tartozó kirohanásokat, amik bőven szinten tartották a feszültséget és figyelmet. Egy legjobb rendezésre való jelölést simán kaphatna, bár voltak erős filmek még az év folyamán, amik talán fogyaszthatóbbak voltak és emiatt lehet kiesik.
Elkezdtem én a beszámolót írni :D
 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra