rssfacebook

 

 3D /  Oktatás, média / Autodesk Maya / Unity3d tanfolyam
C++ developert keres az Aimotive

Autodesk Maya / Unity3d tanfolyam
   

 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:    2014.06.16. 22:04 
SzerzőHozzászólás
 2014.06.16. 22:04   1. hozzászólás 
ProfilE-mail
 
Sziasztok!
A nyár folyamán 3 féle tanfolyamot tart egy most induló (ezért alacsony árakkal dolgozó) szerveződés, a GAMElab Budapest.

regisztráció itt: http://register.gamelab.hu
kurzushonlapok itt: http://3d.gamelab.hu (oldalt tudsz navigálni)
és a GAMElab főoldal itt: http://gamelab.hu

A tanfolyamok a következők:

- Autodesk Maya ( http:3d.gamelab.hu ). Kezdő szinttől indul, a résztvevők az egy hónapos (12alkalom*3óra) tanfolyam második felében belekóstolnak komplexebb műveletekbe is. Ára: 50.000 Ft (írott kurzusanyag, segédlet, illetve gyakorló anyagok és projektfile-ok, modellek stb..)

- Unity3D játék / interaktív tér tervezés: Szintén kezdő szintről indul, modellezéssel textúrázással, és a tanfolyam második felében itt is komplexebb fogásokat tanulhatnak a résztvevők (a -C#- programozás is hangsúlyos részét képezi a tananyagnak). Ára hasonlóan az előzőhöz 50.000 Ft és szintén egy hónap (12alkalom*3óra)

- a 3. tanfolyam kicsit off topic itt, hiszen ezen webdesignt és fejlesztést lehet tanulni (html5, css3 és php5, valamint egy kis mySQL). Ez a tanfolyam 2hetes (6+1 alkalom*3óra) és 30.000 Ft-ba kerül

A tanfolyamok során mindenki saját projektet visz végig, de van lehetőség csoportos munkára is.

Ha valaki többféle tanfolyamra jelentkezik kedvezményt kap, és tanfolyamokon átívelő projektet fog kidolgozni, ami egy komplex tervezési és kivitelezési folyamatot modellez le.

A tanfolyamok pontos órarendje a megfelelő létszám (tanfolyamonként min. 4ember, max 12) után derül ki, és a hallgatókkal való közös egyeztetést figyelembe véve jön létre. Az első Mayás tanfolyam június 28-án indul, az első Unity tanfolyam pedig júni 29-én.

A tanfolyamok helyszíne: Budapest, 11.kerület, Sztregova utca 1 (a Móricz Zsigmond körtértől 10 perc 47-es villamossal).

Ha valakit érdekel a dolog és kedvet kapott vegye fel a kontaktot a gamelabbal ezen a címen: info@gamelab.hu

a legjobbakat.
 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra