rssfacebook

 

 2D /  Fotózás / Heartmade fotó és videó
C++ developert keres az Aimotive

Heartmade fotó és videó
   

 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  Csicsó  2013.11.03. 20:43 
SzerzőHozzászólás
Csicsó
 2013.11.06. 08:09   5. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  4. hozzászólás  
Magic Lantern-el sokkal könnyebb videózni. Mivel akkor csak a kijelző aktív, sok olyan funkciója van amivel könnyebb a fókuszálás vagy a kép arányait megtalálni. Nálam például mindig aktív a focus peak (kipöttyözi azokat a részeket, amik a fókuszban vannak) meg a cropmarks is, hogy lássam pontosan milyenek is a HD kép arányai. emellett beállítható a záridő, az F érték és a fehéregyensúly is videózásánál is (ha jól tudom 550D-nél ezt alapból nem lehet)
http://www.magiclantern.fm/features.html
Amúgy audiohoz szoktam még használni, meg ki kéne kísérletezni a HDR videózást is :) Nagyon jó dolog amúgy, szóval amíg ingyenes addig biztosan megéri feltelepíteni a gépre!

A Technicolor Cinestyle meg egy csak egy color profile, annyi a lényege, hogy eléggé fakít, így viszont nem ég be vagy ki semmi, cserébe sokkal jobban utómunkázható a végén a kép vagy a videó. Hátránya, hogy tényleg minden, ami kijön a fényképezőből, azt utómunkázni kell (minimum egy plusz kontrasztot ráadni)
Ez is ingyenes amúgy :) https://www.technicolorcinestyle.com/download/

Fókusz kézzel volt tekerve, igen

RRomeo
 2013.11.05. 15:55   4. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  1. hozzászólás  
Engem a dolog technikai része érdekelne pontosabban:

- Magic Lantern miben segített ennyire a felvétel során hogy kiemelted?
- ez a Cinestyle picture style mit tud és honnan szedhető?
- kézzel tekerted a fókuszt - zoom-ot?

cino
 2013.11.05. 14:12   3. hozzászólás 
ProfilWeb
 
Nőként csak azt tudom mondani,hogy nagyon igényes darabok. A legjobban az a karkötő tetszik aminek világoskék-sötétkék színe van és a végében (talán fém?) van. Az utolsó képek között van.

VisualHarmony
 2013.11.04. 11:11   2. hozzászólás 
ProfilE-mail
  1. hozzászólás  
Az ide feltöltött fotóknál azt érzem, hogy pont a lényeg veszik el(dof és a többi pont azt rejti el amit meg akartok elvileg mutatni és a modellek arcára fókuszál).
Viszont a videó zsír, igényes kis cucc lett, ott nem zavaró annyira ez a jelenség.

Csicsó
 2013.11.03. 20:43   1. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Heyho!

Barátnőm nagyjából 10 hónapja ékszerkészítésbe vágta a fejszéjét, egyedi, kézzel készített fonott-horgolt-csavart nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket készít. Most az eddigi legsikeresebb darabokról készítetett egy videót és természetesen ezzel egybevágva egy fotózást is, hogy bemutassa hogyan mutatnak hordva a művei :)

A fotós, videós részre engem kért fel, két barátnőjét pedig modellkedni. Az egyik legszebb Tisza holtágnál, Mártélyon készültek a felvételek mólón, csónakban, tanösvényen. Óriási szerencsénk volt az időjárással, a múltheti vénasszonyok nyarát sikerült pont kifogni :)

Link: http://www.youtube.com/watch?v=oQp3xCYRQN4&...

Szakmaibb rész: egy db Canon 550D-vel készült és egy fix 50mm F1.8-al. Magic Lantern-nek ismét sokat köszönhetek, nahmeg az ingyenes Cinestyle picture style egyszerűbbé tette az utómunkázást. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy nektek hogyan tetszenek a képek és a videó...

Üdv
 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra