rssfacebook

 

 3D /  Oktatás, média / Szakmai gyakorlat
C++ developert keres az Aimotive

Szakmai gyakorlat
   

 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  dojci  2013.07.03. 10:17 
SzerzőHozzászólás
 2013.07.19. 11:45   3. hozzászólás 
Profil
 
A Digic Picturesbe keresnek embereket..

dojci
 2013.07.03. 10:21   2. hozzászólás 
ProfilE-mail
 
El is kezdem a sort ugyanis pont szakmai gyakorlati helyet keresek :D

Én egy 20 éves srác vagyok, második évemet végeztem media design szakon a BKF-en. Olyan szakmai gyakorlati helyet keresek, ahol Maya-val dolgoznak. Kb 6 éve 3Dzek hobbi szinten, kezdtem cinema 4D-vel, de aztán egy 3-4 éve továbbléptem Maya-ra. Főleg anyagozás, bevilágítás és render érdekel, de nyitott vagyok egyenlőre minden másra is. Nagyon sok programhoz értek alapszinten, gondolok itt Zbrush, Realflow, Nuke és az Adobe termékcsalád programjaira. Nem csak szakmai gyakorlatba gondolkozok szívesen terverek hosszabb távra is. Pár munkám linkje:

http://www.youtube.com/watch?v=9Poa3Qv6vgs
http://www.youtube.com/watch?v=cEHs-wyDd50
http://www.youtube.com/watch?v=g309Jio-Fsk
http://www.youtube.com/watch?v=FUya6UjGG3M

Egyéb képességeim:

Középfokú angol nyelvvizsga


Elérhetőségem:
ferenc.hallgato@gmail.com

dojci
 2013.07.03. 10:17   1. hozzászólás 
ProfilE-mail
 
Sziasztok!

Ezt a topicot azért nyitom, hogy szakmai gyakorlattal vagy első munkahellyel kapcsolatban osszunk meg tippeket/tapasztalatokat, illetve ha valaki keres gyakorlati helyet ide írhat egy kis önéletrajzot.

Tapasztalatom +tanároktól hallottak alapján, nagyon kevés a szakember a 3D-s területeken (ezért is nyílik Szegeden ilyenfajta oktatás link: http://www.u-szeged.hu/hirek/2012-oktober/3... )

Célom ezzel a topiccal, hogy biztosítsuk az utánpótlást azoknak a stúdióknak akik keresnek munkaerőt, mivel szerintem aki elmegy szakmai gyakorlatra az szívesen gondolkozik hosszabb távra is az adott stúdiónál.

ui.: ha valaki linkel egy kis önéletrajzot, nyugodtan jöhetnek a tippek, hogy mi lenne szükséges ahhoz hogy felvegyék gyakorlatra, gondolok itt bármiféle tanfolyamra vagy specifikus terület fejlesztésére
 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra