rssfacebook

 

 3D /  Kompozitálás, utómunka / Nuke
C++ developert keres az Aimotive

Nuke
   

 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  balint  2012.12.20. 15:14 
SzerzőHozzászólás
balint
 2012.12.23. 11:01   7. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  6. hozzászólás  
Bocs, sztornó, összekevertem őket egy másik céggel, utóbbi időben elég sokkal felvettem kapcsolatot, sokszor összefolynak:) Autodesk rendszerről én is hallottam tőlük, Fusiont nem mondták, de csak örülnék, ha így lenne:)

Szasza81
 2012.12.22. 15:35   6. hozzászólás 
Profil
 
Meglep amit a Focusról mondasz. Azt mondta a hölgy, akivel beszéltem, hogy XSI-vel, Maya-val dolgoznak a 3d részlegen, de a kompozitálás az Fusion-on és az Autodesk rendszereken van pedig én direkt a NUKE-ra kérdeztem rá.

balint
 2012.12.22. 13:47   5. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  4. hozzászólás  
Igen, melonról tudom, hogy fusionöznek, focuson meglepődtem, mert amikor elküldtem a showreelt, azt a választ kaptam, hogy tök jó, de olyan reelt küldjek majd, amit nuke-xsi kombóval készítettem...
amúgy umbrella, digic, postedison, ha jól tudom vertigo is nuke-oznak mind

Szasza81
 2012.12.22. 12:38   4. hozzászólás 
Profil
 
Szia!

Nagyon szívesen. Egyébként én felhívtam pár studiót, és ezeken a helyeken van Fusion: MELON FX, Focus Fox. Ez a két hely, ahol tudomásom szerint használják ezt a programot. Hely most nincs náluk, de szerintem ha van reel-ed, vagy valamilyen anyagod, akkor küld el nekik, veszíteni nem sokat fogsz.

balint
 2012.12.22. 11:16   3. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  2. hozzászólás  
Szia,

nagyon köszönöm a sok tippet, ezeket mindenképpen átnézem!

(kérdés: hazai kisebb stúdiók alatt kiket értesz? tudnál 1-2 nevet mondani?)

Szasza81
 2012.12.21. 19:00   2. hozzászólás 
Profil
 
Szia Bálint!

Szerintem a Fusion is elég elterjedt a hazai kisebb studiókban, de a nagyobbak NUKE-ot használnak. Én csak NUKE-al dolgozok, de szerintem sokkal okosabb, komplexebb, mint a Fusion bár kinek mi jön be. Szerintem hosszú távon megéri váltani. Tutorial: nagyon sok jó anyag van hozzá: Lynda - Nuke 5 Essential Training with Steve Wright, FXPHD - NUK103 Introduction to Nuke. Kezdetnek ezt a két kurzust ajánlom, de a Digital Tutors is készített párat ehhez a szoftverhez. Nekem a legjobban az FXPHD jött be, mert ott nagyon jó gyakorlati példákon keresztül magyarázzák el a használatát a NUKE-nak. Egyetlen negatívum, hogy a srác kicsit gyorsan beszél angolul, szóval ajánlott az angol tudás. Ennek a cégnek az össze kurzusát ajánlom NUKE-hoz, mert teljesen a produkciós folyamatokig is van tréning ehhez a remek kompozit szoftverhez. Remélem tudtam segíteni. :)

balint
 2012.12.20. 15:14   1. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Sziasztok,

Nuke-hoz értőkhöz lenne 1-2 kérdésem. Több éve Fusionözök, de álláskeresés szempontjából úgy veszem észre, mindenhol Nuke az elsődleges. Akik Fusionről álltak át Nuke-ra, menyire ment könnyen/nehezen, kb mennyi időbe telik átállni? Nem rég kezdtem el foglalkozni vele és eddig az a tapasztalat, hogy bőven okosabb, mint a Fusion, de egyszerű feladatok sokkal macerásabban megoldhatók benne.

Másik kérdés, hogy hol vannak a legjobb tutorialok Nukehoz? Youtubeot nézegetem, de valami szisztéma szerint jó lenne haladni, elsősorban az alap felépítését a proginak.
 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra